Dne 16.6.2008 jsme se sešli na irc kanále a začali řešit p.s. Arwa z tohoto tématu - viewtopic.php?f=41&t=389 konkrétně informaci: //edit by Arweth: rad bych jen pripomel, ze pokud Vas me zduvodneni presvedci, muzete svuj hlas stale do uzavreni hlasovani (z)menit.

Dle hautyho se jedná o neetickou podpásovku a největší kravinu co slyšel. Já zastávám názor, že je to v pořádku - není to ani proti pravdilům, ani proti nepsaným zákonům, je to prostě možnost fóra a právo nás všech. Viz.
Přečtěte si pozorně log - jen pár řádků - a řekněte mi, co si o tom myslíte. Jde mi o to, jestli můj smysl pro etiku není příliš pokřivený. I když - stejně mu budu důvěřovat i nadále.Můžete samozřejmě psát své názory a postoje k tomuto hlasování, ale v tomto případě Vás žádám aby jste svůj hlas označili například BAREVNĚ
Log je zveřejněn se souhlasem Wodky i hautyho, hlavních to aktérů. Pokud by se někomu jeho zveřejnění nelíbilo, prosím o PM, spravíme to

hautyho vyhrůžky, že mě utopí v pivě, jsem raději vymazal, abyste nebyli příliš zaujatí

hlasování platí 7 dní, můžete měnit hlas.