Vánoce, vánoce (2007)...
- Nedor
- Nadporučík
- Oblíbená postava: Perry Rhodan
- Oblíbená loď: Stardust
- Členství v klubu: Yes
Jo to je akorát pro mě, já nevím vůbec co mám koupit, sám jsem si nadělil Lemurii a to mi stačídabel píše:Tak už se blíží další Vánoce, vím že pro spoustu z nás je to pěkné a pro další spoustu otravné všechny ty přípravy, nákupy atd. Co si takhle trochu vzájemně poradit, nějaké návrhy na dárky, na recepty.....

..Nedor..
-
- Desátník
Knížka je vždycky pěkný dárek, minulý týden jsem četl i o agenturách které prodávají zážitky jako je seskok padákem, únos černooděnci, řízení stíhačky, ale některé z nich jsou pěkně drahé, co bylo pěkné že se za 999,- korun dá odkoupit 1 akr půdy na Měsíci, ale na to zatím nemám 

-
- Seržant
Jestli v té ceně je icesta na vykolíkování pozemku na Měsíci tak do toho jdu ,jinak je to ale nejisté. Určitě potěší dobrá kniha jinak bych to s těmi dárky nepřeháněl většinou jejich shánění akorát zvyšuje nervozitu a stres.dabel píše:Knížka je vždycky pěkný dárek, minulý týden jsem četl i o agenturách které prodávají zážitky jako je seskok padákem, únos černooděnci, řízení stíhačky, ale některé z nich jsou pěkně drahé, co bylo pěkné že se za 999,- korun dá odkoupit 1 akr půdy na Měsíci, ale na to zatím nemám

Stále s hlavou v oblacích
- Nedor
- Nadporučík
Po další sobotě strávené po obchodech bych opravdu radši koupil ten akr půdy na měsíci a měl bych klid......Bláža píše:Jestli v té ceně je icesta na vykolíkování pozemku na Měsíci tak do toho jdu ,jinak je to ale nejisté. Určitě potěší dobrá kniha jinak bych to s těmi dárky nepřeháněl většinou jejich shánění akorát zvyšuje nervozitu a stres.dabel píše:Knížka je vždycky pěkný dárek, minulý týden jsem četl i o agenturách které prodávají zážitky jako je seskok padákem, únos černooděnci, řízení stíhačky, ale některé z nich jsou pěkně drahé, co bylo pěkné že se za 999,- korun dá odkoupit 1 akr půdy na Měsíci, ale na to zatím nemám![]()

..Nedor..
- Nedor
- Nadporučík
To by byl opravdu krásnej dárek, jenže nevím, nevím jestli bych ho dokázal nějak slušně složit, jo ale dostat ho třeba takle už složenej,,,,,,,dabel píše:Mám dojem, že i ta stavebnice SOLu by nebyla špatná, zajímalo by mě jak dopadl Alaska s tou svou objednávkou. Pokud mu vyjde tak doufám, že nám dá vědět, já bych do ní šel taky.

..Nedor..