Alaska mě před časem poprosil, abych na fórum dávala progres stavby modelu MARCO POLO, na kterém už nějakou dobu dělám (nebo spíš nedělám). Pokud mě někdo sledujete na Instagramu, tak už jste většinu dávno viděli...
Možná je vám tento model povědomý, už je to celkem stará záležitost, firma Revell kdysi vyrobila čtyři modely lodí z PR, my máme doma tři a toto je set MARCO POLO/SOL, který obsahoval i známou
Velkou knihu SOL. K tomu, jak jsem jej získala, se mimochodem váže velice zajímavá historka...

Každopádně jsem nikdy předtím žádný model nestavěla, tak jsem si vybrala ten jednodušší z nich. Pro "odborníky" by to jistě byla dětská skládačka, pro mě až tak ne, protože jednotlivé díly k sobě opravdu nepasují, ale já se hlavně těším na barvení
Momentálně čekám, než mi uschnou nožičky a už jen slepím dva díly dohromady a pak se chystám tmelit a brousit atd... Momentálně přemýšlím, jak ho nabarvit, protože původní doporučené barvy se mi úplně nelíbí a možná z něj udělám nějakou úplně jinou loď

- marcopolo01.jpg (159.75 KiB) Zobrazeno 2566 x

- marcopolo02.jpg (118.08 KiB) Zobrazeno 2566 x

- marcopolo03.jpg (101.38 KiB) Zobrazeno 2566 x

- marcopolo04.jpg (109.39 KiB) Zobrazeno 2566 x